31 Maart, Eetcafé de Knijp, Leerdam

Deze maand is de Open Coffee Vijfheerenlanden te gast bij een nieuwe locatie. Kom op 31 maart netwerken bij Eetcafé de Knijp in Leerdam. Dit café is gevestigd in het oude Lucullus. Tijdens deze bijeenkomst gaan we twee nieuwe dingen introduceren: tafelpitchen en prijzen verloten!

Wil je andere ondernemers kennis laten maken met jouw producten op diensten? Onder de bezoekers van de Open Coffee gaan we dit verloten! Stuur ons vooraf een e-mail met wat je wilt weggeven. Dit kan een cadeaubon, product of advies zijn.

Daarnaast gaan we tafelpitchen. Hierbij zit je met een klein groepje aan een tafel en mag ieder kort zijn pitch houden en zoekvraag stellen.

Datum: 31 maart 2017
Tijd: 9:00 tot 11:00
Kosten: GRATIS (Je betaalt alleen je eigen consumpties!)

Adres: Dr. C. Voogdplein 90a, Leerdam
Parkeren: Voor de deur is het betaald parkeren. Je kunt gratis parkeren in de Generaal Pironstraat. Vanaf daar is het 200 meter lopen.

Tip: Neem voldoende visitekaartjes mee!

Over eetcafé de Knijp: Lekker eten serveren voor niet teveel geld, dat is waar we goed in zijn! In navolging van onze vestiging in Gorinchem, waar Eetcafé de Knijp al sinds 1981 zit, doen we ook in Leerdam ons best om iedereen een gezellig en Bourgondisch avondje uit te bezorgen. Dat komt vooral door onze malse biefstukken, die zijn simpelweg fantastisch. Maar ook de rest van de gerechten is heerlijk én heel netjes geprijsd.

Ben je van plan om te komen? Laat onderaan deze pagina dan even je reactie achter.

7 Comments

 1. Leon 26 February 2017

  Ik ben erbij!

 2. Hanna Koedam 27 February 2017

  Tot de 31ste!

 3. DirkJan van Vuuren 1 March 2017

  ik kom ook

 4. Monique van den Broek 10 March 2017

  Ik heb me aangemeld via Facebook en stel een stevige kortingsbon voor de Green Power Ontstress Sessie voor 22 april ter beschikking voor de verloting.

  Wil je meer weten over de Green Power Onstress Sessie? Kijk dan op: http://www.burnoutbestrijder.nl/green-power-ontstress-sessie/

  Groet, Monique

 5. Karin Biesheuvel 11 March 2017

  Ik kom en zal ter gelegenheid van onze heropening voor alle gasten een kortingsbon meenemen om te komen dineren in ons nieuwe Proeflokaal.
  Groet Karin Biesheuvel

 6. Marian Bosma 13 March 2017

  Ik kom en wil graag pitchen. In maart ben ik een samenwerking gestart met 6 andere professionals in de regio Arkel – Leerdam – Houten om een totaalpakket aan diensten voor vitaliteit aan te bieden.

  Interessant, kijk dan op http://www.ikgavitaal.nl/

 7. Eric Meelhuysen 30 March 2017

  Present!

Comments are Disabled