Posts in Category: Nieuws

Online trainingen verkopen met Skillba

Tijdens de Open Coffee ontstaan er mooie gesprekken en samenwerkingen. Een goed voorbeeld hiervan is die tussen Leon en Nico. Leon zocht een bouwer om zijn online trainingen platform Skillba te bouwen. Nico bezocht een van de open coffee’s en ze raakte in gesprek. Enkele maanden later is het online academy platform live!

 

Unieke indoor outdoor experience bij de Schildkamp

Afgelopen donderdag waren Hanna en Leon aanwezig bij de onthulling van de unieke indoor outdoor experience bij de Schildkamp in Asperen. Na maanden van werk kon Ralph nu eindelijk zijn ‘bos’ onthullen! Na een aantal workshops over teambuilding en creativiteit mochten we rond 16 uur het bos in.

(Video)verslag van gezamenlijke Open Coffee

Op 19 februari vond er een speciale Open Coffee Plaats in de Schildkamp Gallery te Asperen. De open coffee bezoekers van Gorinchem en Alblasserwaard waren aanwezig om te netwerken met de ondernemers uit de Vijfheerenlanden. Deze open coffee had een juridisch tintje. Niels van den Bogaard van Bierman Advocaten gaf een presentatie over ‘Slim contracteren’.

Succesvol video gebruiken – Laura Elsman (e-book)

Bij de vorige Open Coffee op het GeoFort in Herwijnen was Laura Elsman. Het was een erg inspirerende presentatie met handige tips.