Organisatie

De Open Coffee Vijfheerenlanden wordt sinds april 2011 georganiseerd door twee ondernemers, Leon Tindemans van TTM Communicatie en Pascal Usmany van Drop Alive Creative Studio. Vanaf 28 juni 2013 bestaat de organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden uit Leon Tindemans en Hanna Koedam (Hanna Weddings & Events).

Kort iets over Leon Tindemans
TTM Communicatie geeft trainingen aan zzp’ers en het MKB over hoe je zakelijk succesvol kan worden op de sociale media. In de ogen van veel ondernemers kosten social media alleen maar tijd en is het onzin. Dit is echter niet zo, voor vrijwel iedere ondernemer liggen er kansen om actief te worden op de sociale media. In een training van een dagdeel leg ik je één-op-één uit hoe en wat je moet plaatsen op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.
De organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden spreekt mij erg aan en ik hoop veel nieuwe mensen te leren kennen!

Kort iets over Hanna Koedam

Sinds juni 2013 organiseer ik met veel plezier, samen met Leon Tindemans, de Open Coffee Vijfheerenlanden. Ik ben Hanna Koedam-Esajas en eigenaar van Hanna Weddings & Events, een persoonlijk organisatiebureau voor familiefeesten en zakelijke evenementen. Voor 2014 heb ik als doel om mijn bedrijfsnaam aan te passen om ook voor de zakelijke markt vindbaar te zijn. Mijn passie voor het organiseren en een evenement of feest net even anders neer te zetten, heeft mij in 2008 doen beslissen om met mijn achtergrond als management assistente, dit bureau op te zetten.

Inmiddels heb ik ondervonden dat ondernemen op zich ook een vak apart is. Dat er veel meer bij komt kijken dan alleen passie en doorzettingsvermogen, moge duidelijk zijn. Ik ben de afgelopen jaren dan ook de ondernemersnetwerken gaan waarderen, omdat je een groep mensen ontmoet die met dezelfde vragen zitten en vaak tegen dezelfde dingen aanlopen. Van deze mensen heb ik veel geleerd, maar ook veel dingen voor kennisgeving aangenomen en ben ik ook gegroeid. Ik hoop met de opgedane kennis verder te kunnen groeien om mede ondernemers te kunnen helpen en elkaar in verbinding brengen. Maar ook energie krijgen in deze aangename omgeving.

Dus, mocht u een vraag hebben over een te organiseren bedrijfsfeest of bedrijfspresentatie, spreek me dan gerust aan!