Organisatie

De Open Coffee Vijfheerenlanden wordt sinds april 2011 georganiseerd door twee ondernemers, Leon Tindemans van TTM Communicatie en Pascal Usmany. Vanaf 28 juni 2013 bestaat de organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden uit Leon Tindemans en Hanna Esajas (Hanna Events).

Kort iets over Leon Tindemans TTM Communicatie geeft trainingen aan zzp’ers en het MKB over hoe je zakelijk succesvol kan worden op de sociale media. In de ogen van veel ondernemers kosten social media alleen maar tijd en is het onzin. Dit is echter niet zo, voor vrijwel iedere ondernemer liggen er kansen om actief te worden op de sociale media. In een training van een dagdeel leg ik je één-op-één uit hoe en wat je moet plaatsen op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube. De organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden spreekt mij erg aan en ik hoop veel nieuwe mensen te leren kennen!

Kort iets over Hanna Esajas Hanna Esajas is eigenaar van Hanna Events, een persoonlijk en betrokken evenementenbureau voor zakelijke event.
Hanna Events helpt en ondersteund HR-managers en directie bij de organisatie van hun bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, vergaderingen, symposia, bedrijfsjubilea, klantendagen en meer. Een bedrijfsevenement zien als een investering in jouw bedrijf en in jouw personeel en niet als kostenpost, dat is wat Hanna Events bereikt, met zingevende invullingen voor de lange termijn. Een doelstelling bereiken, als het gaat om wederkerigheid van het personeel, klanttevredenheid, terugdringen van het ziekteverzuim en vergroten van het klantenbestand. Heb je vragen als je zelf iets moet organiseren, spreek me aan, ik help je graag verder.