Posts in Category: Nieuws

Open Coffee Vijfheerenlanden heeft nieuwe organisatoren

De maandelijkse Open Coffee netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de Vijfheerenlanden heeft twee nieuwe organisatoren! Na ruim 7 jaar organiseren, dragen Leon Tindemans en Hanna Esajas het stokje over aan Mariska Vermeulen en Britt Holtz. Zij gaan met een nieuwe, frisse blik de bijeenkomsten organiseren. De Open Coffee Vijfheerenlanden is een laagdrempelig netwerkevenement voor ondernemers uit de Vijfheerenlanden. Er is geen lidmaatschap, bezoekers betalen alleen hun eigen consumpties.

Nieuwe organisatie

De afgelopen jaren hebben Leon en Hanna met veel plezier de bijeenkomsten georganiseerd op prachtige locaties in de regio. “We zijn erg dankbaar voor de mooie netwerkochtenden en de gastvrijheid van de locaties”, zegt Hanna. “Het is echter goed voor de bijeenkomsten om deze met een nieuwe, frisse blik te organiseren. Na ruim 7 jaar is het hier wel tijd voor”, zegt Leon. De organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden komt in handen van Mariska Vermeulen, FlexplekLeerdam en Britt Holtz, Flex by Britt. Beiden zijn twee jonge ondernemers die veel netwerken en bekend zijn met de Open Coffee. Ze hebben ideeën over het toevoegen van gastsprekers, nieuwe manieren van pitchen en andere vernieuwingen. Mariska: “We nodigen ondernemers uit de regio uit om na de zomer een bezoek te brengen aan de Open Coffee om kennis te maken met ons”.

Datum eerste Open Coffee

De eerste Open Coffee staat gepland voor 23 augustus bij de Zomerfair op Landgoed Mariënwaerdt. Alle informatie hierover is te vinden op de website: www.OpenCoffeeVijfheerenlanden.nl. De volgende Open Coffee’s vinden plaats op de laatste vrijdag van de maand. Alle data voor dit najaar staan binnenkort op de website.

Online trainingen verkopen met Skillba

Tijdens de Open Coffee ontstaan er mooie gesprekken en samenwerkingen. Een goed voorbeeld hiervan is die tussen Leon en Nico. Leon zocht een bouwer om zijn online trainingen platform Skillba te bouwen. Nico bezocht een van de open coffee’s en ze raakte in gesprek. Enkele maanden later is het online academy platform live!

 

Unieke indoor outdoor experience bij de Schildkamp

Afgelopen donderdag waren Hanna en Leon aanwezig bij de onthulling van de unieke indoor outdoor experience bij de Schildkamp in Asperen. Na maanden van werk kon Ralph nu eindelijk zijn ‘bos’ onthullen! Na een aantal workshops over teambuilding en creativiteit mochten we rond 16 uur het bos in.

(Video)verslag van gezamenlijke Open Coffee

Op 19 februari vond er een speciale Open Coffee Plaats in de Schildkamp Gallery te Asperen. De open coffee bezoekers van Gorinchem en Alblasserwaard waren aanwezig om te netwerken met de ondernemers uit de Vijfheerenlanden. Deze open coffee had een juridisch tintje. Niels van den Bogaard van Bierman Advocaten gaf een presentatie over ‘Slim contracteren’.

Succesvol video gebruiken – Laura Elsman (e-book)

Bij de vorige Open Coffee op het GeoFort in Herwijnen was Laura Elsman. Het was een erg inspirerende presentatie met handige tips.