Open Coffee Vijfheerenlanden heeft nieuwe organisatoren

De maandelijkse Open Coffee netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de Vijfheerenlanden heeft twee nieuwe organisatoren! Na ruim 7 jaar organiseren, dragen Leon Tindemans en Hanna Esajas het stokje over aan Mariska Vermeulen en Britt Holtz. Zij gaan met een nieuwe, frisse blik de bijeenkomsten organiseren. De Open Coffee Vijfheerenlanden is een laagdrempelig netwerkevenement voor ondernemers uit de Vijfheerenlanden. Er is geen lidmaatschap, bezoekers betalen alleen hun eigen consumpties.

Nieuwe organisatie

De afgelopen jaren hebben Leon en Hanna met veel plezier de bijeenkomsten georganiseerd op prachtige locaties in de regio. “We zijn erg dankbaar voor de mooie netwerkochtenden en de gastvrijheid van de locaties”, zegt Hanna. “Het is echter goed voor de bijeenkomsten om deze met een nieuwe, frisse blik te organiseren. Na ruim 7 jaar is het hier wel tijd voor”, zegt Leon. De organisatie van de Open Coffee Vijfheerenlanden komt in handen van Mariska Vermeulen, FlexplekLeerdam en Britt Holtz, Flex by Britt. Beiden zijn twee jonge ondernemers die veel netwerken en bekend zijn met de Open Coffee. Ze hebben ideeën over het toevoegen van gastsprekers, nieuwe manieren van pitchen en andere vernieuwingen. Mariska: “We nodigen ondernemers uit de regio uit om na de zomer een bezoek te brengen aan de Open Coffee om kennis te maken met ons”.

Datum eerste Open Coffee

De eerste Open Coffee staat gepland voor 23 augustus bij de Zomerfair op Landgoed Mariënwaerdt. Alle informatie hierover is te vinden op de website: www.OpenCoffeeVijfheerenlanden.nl. De volgende Open Coffee’s vinden plaats op de laatste vrijdag van de maand. Alle data voor dit najaar staan binnenkort op de website.

Comments are Disabled