Posts in Category: Agenda

27 september – FlexplekLeerdam – Open Coffee

Op vrijdag 27 september organiseert Open Coffee Vijfheerenlanden een leerzame netwerkochtend voor ondernemers bij FlexplekLeerdam in Oosterwijk. Tijdens deze ochtend start ons programma waarmee ondernemers op zakelijk en persoonlijk vlak leren groeien én introduceren wij de vernieuwde aanvulling van de Open Coffee Vijfheerenlanden. Zorg dat je erbij bent om mee te groeien en volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Meld je aan via EventBrite, zodat we weten dat je erbij bent! Inloop is om 09.00 uur. Ben je erbij?

Datum: vrijdag 27 september 2019
Tijd: 09:00 tot 12:00
Kosten: Je betaalt je eigen consumpties contant of per pin

Adres: Kerkelaantje 14, 4163 LH Oosterwijk

Parkeren: Gratis op grindpad naast pand en op grindpad bij de kerk

Programma
09.00 – 09.15: Ontvangst met koffie / thee in het ‘Lokaal van de juf’ (Flexruimte)

09.15 – 09.45: Welkomstwoord en veranderingen voorstellen organisatoren Open Coffee Vijfheerenlanden
– de nieuwe organisatoren
– Bedanken Hanna en Leon
– Ambassadeurschap
– Programma 2019/2020

09.50 – 10.10: Presentatie Heidi Verschoor – Verbeterkracht

10.10: Voorstelpitch aanwezigen en aansluitend vrij netwerken

Over Heidi Verschoor – Verbeterkracht
Heidi is een trouwe bezoekster van de Open Coffee Vijfheerenlanden. Als je haar spreekt, voelt zij vrij snel aan waar veel ondernemers tegenaan lopen. We willen teveel en dat allemaal tegelijk. Mensen maken opmerkingen als: ‘Ik kom er niet aan toe’, ‘Ik weet niet hoe’, Ik zou eigenlijk…’. We hebben behoefte om iets te doen en hebben goede ideëen, maar weten vaak niet hoe te beginnen. Heidi gaat dan het liefst gelijk aan de slag. Als Professional Organiser helpt zij jou om te starten  bij de kern. Opruimen in je hoofd en in de praktijk. Tijdens haar presentatie helpt zij de aanwezige ondernemers een start te maken met hun groei door te beginnen in de kern. Iedereen heeft namelijk verbeterkracht, dus jij ook!

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden via EventBrite en laat via het Facebook Event ook weten dat je komt!

 

 

Link Heidi https://www.iedereenheeftverbeterkracht.nl/

Link Event https://www.eventbrite.com/e/open-coffee-vijfheerenlanden-bij-flexplekleerdam-thema-tickets-66306567729

Link FB https://www.facebook.com/events/513360369405805/

23 augustus – Landgoedfair Mariënwaerdt – Open Coffee

Om de traditie in ere te houden is de Open Coffee te gast bij de Landgoed Fair in Beesd op Landgoed Mariënwaerdt! Naar deze netwerkochtend komen altijd veel ondernemers! Kom dus netwerken met andere ondernemers op dit prachtige landgoed. We hebben onze eigen ruimte ‘De Jachtkamer’. Tijdens deze Open Coffee zal één van de ‘nieuwe’ organisatoren aanwezig zijn; Britt Holtz met assistentie van Hanna Esajes

Datum:  23 augustus 2019
Tijd: 10:00 tot 12:00
Kosten: 10 euro (speciale toegangsprijs incl. 2 drankjes + parkeerkaart)

Bij de ingang van de Fair zullen Britt en Hanna je welkom heten en daar kun je contant je entreebewijs kopen.
Let op: Kom je na 10:10 uur, dan kun je niet meer tegen gereduceerd tarief het terrein opkomen!

Landgoed Fair 2019

Omdat de Landgoed Fair in volle gang is tijdens onze Open Coffee, wordt er een bijdrage gevraagd van € 10,- p.p., met hierbij inbegrepen 2 drankjes. Je hebt dan de gelegenheid om na afloop de fair te bezoeken en je kunt gratis parkeren. Dus plan deze dag alvast ruim in, voor deze mooie gelegenheid om het landgoed beter te leren kennen.

Adres:
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
’t Klooster 5
4153 RR Beesd

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden via EventBrite en laat via het Facebook Event ook weten dat je komt!

 

 

Link Fair https://www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/

Link Event https://www.eventbrite.com/e/registratie-open-coffee-vijfheerenlanden-op-landgoedfair-marienwaerdt-met-contante-entree-66185190687

Link FB https://www.facebook.com/events/390283241692864/

21 Juni, DJS Hekwerken, Gezamenlijke Open Coffee

Op vrijdag 21 juni organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G een netwerkochtend voor ondernemers bij het DJS Hekwerken in Vuren. Sinds 1995 ontwerpt, maakt en plaatst DJS Hekwerken de mooiste inrijpoorten. We gaan zien hoe ambachtelijk werk en elektronische innovaties samen komen. Meld je aan via EventBrite, zodat we weten dat je erbij bent! Inloop is vanaf 9 uur. Ben je er bij?

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 09:00 tot 12:00
Kosten: GRATIS.

Adres: Hooglandseweg 2, Vuren
Parkeren: Gratis, voldoende plekken voor de deur

Programma
Aanstaande vrijdag is de Open Coffee bij DJS Hekwerken in Vuren. Het aantal aanmeldingen zit al boven de 30! Hierbij het programma:
09.00 – 09.15: Ontvangst met koffie in Experience Center
09.15 – 09.20: Welkomstwoord en mededelingen
09.20 – 09.45: Presentatie door Johan de Jong, eigenaar DJS Hekwerken
09.45 – 10.15: Rondleiding
10.15 – 11.00: Netwerken

Over DJS Hekwerken

Iedere stijlvolle woning verdient een inrijpoort van DJS Hekwerken. In de werkplaats van ons Experience Center in Vuren maken wij stijlvolle poorten met moderne toegangstechnieken. Ambachtelijk werk en elektronische innovaties komen samen in toegangspoorten en hekwerken in allerlei verschillende stijlen: van modern met strakke lijnen, klassiek met rondingen en versieringen, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot geavanceerd.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden via EventBrite en laat via het Facebook Event ook weten dat je komt!

24 Mei, Het Franse Hof, Lexmond

Ondernemer uit de Vijfheerenlanden moeten naast werken ook regelmatig vergaderen en brainstormen. Op een unieke locatie in Lexmond is Het Franse Hof te vinden, waar dit allemaal mogelijk is. Op 24 mei houden wij onze Open Coffee bijeenkomst om kennis te maken met deze locatie! Bij mooi weer kunnen we heerlijk in de tuin netwerken. Ben je erbij? Meld je hieronder aan!

Gezamenlijke Open Coffee – 18 april – Gorinchem

Donderdagmorgen 18 april zijn de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G en Vijfheerenlanden, te gast bij de Rabobank. Naast veel ruimte om te netwerken zijn er ook inleiders met interessante informatie over ondernemers vraagstukken.

29 Maart, Starbucks, Meerkerk

Bij netwerken hoort goede koffie en waar kun je die nu beter krijgen dan bij de grootste koffieketen ter wereld! Op 29 maart zijn we te gast bij de Starbucks in Meerkerk. Alle ondernemers uit de regio Vijfheerenlanden zijn dan ook welkom om te komen netwerken onder het genot van heerlijke koffie!

15 Februari, Da Vinci College, Gezamenlijke Open Coffee

Op vrijdag 15 februari organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G een netwerkochtend voor ondernemers bij het Da Vinci Collega in Gorinchem. Het Da Vinci College werkt veel samen met ondernemers. Docenten en studenten willen op allerlei manieren graag en nog meer samenwerken met organisaties en ondernemingen. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk. Inloop is vanaf 9 uur. Ben je er bij?

25 Januari, Het oude Posthuys, Leerdam

Ditmaal zijn wij te gast bij de gasterij Het oude Posthuys in Leerdam. Een erg gezellig restaurant met een sfeervolle en inspirerende uitstraling. Ook dit keer kunnen er weer een aantal mensen een pitch houden. Lijkt je dit leuk om een keer te doen? Stuur ons dan een mailtje!

Datum: 25 januari 2019
Tijd: 9:00 tot 11:00
Kosten: GRATIS (Je betaalt alleen je eigen consumpties!)

21 December, Cochius’ Keuken, Leerdam

Op 21 december is het weer tijd voor onze kerstbijeenkomst! Dit keer zijn we te gast bij Cochius’ Keuken in Leerdam. De laatste keer dat we bij deze locatie zijn geweest was in 2015, dus het wordt weer eens tijd dat we van die heerlijke vers gemaakte appeltaart te gaan genieten. Cochius’ Keuken is het restaurant in het glasmuseum van Leerdam (niet in de glasblazerij!). Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden!

30 November, De Schildkamp, Asperen

De Schildkamp is een Buitengewoon bijzondere locatie in onze regio. Dit is een ideale zakelijke locatie voor vergaderingen en meetings. Wij zijn te gast in het Grand Café om daar met elkaar te netwerken. Kom dus op 30 november netwerken bij De Schildkamp! Als je wilt pitchen dan is dat geen enkel probleem!