15 Februari, Da Vinci College, Gezamenlijke Open Coffee

Op vrijdag 15 februari organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G een netwerkochtend voor ondernemers bij het Da Vinci Collega in Gorinchem. Het Da Vinci College werkt veel samen met ondernemers. Docenten en studenten willen op allerlei manieren graag en nog meer samenwerken met organisaties en ondernemingen. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk. Inloop is vanaf 9 uur. Ben je er bij?

Ondernemen en onderwijs

Ton den Breejen, vestigingsdirecteur geeft achtergrondinformatie over het Da Vinci College en Hans van der Meer, docent Bedrijfskunde vertelt wat hij belangrijk vinden voor ondernemers en welke behoefte zij hebben. Heb jij adviezen hoe onderwijs en bedrijfsleven nog meer voor elkaar kunnen betekenen? Zowel tijdens het verdiepende gedeelte en ook aansluitend is er veel ruimte om te netwerken.

Datum: vrijdag 15 februari
Tijd: 09:00 tot 12:00
Kosten: GRATIS.

Adres: Mollenburgseweg 82, Gorinchem (Google Maps)
Parkeren: Gratis, voldoende plekken voor de deur

Gezamenlijke netwerkbijeenkomst

Iedere maand is er een Open Coffee bijeenkomst in Gorinchem en in de regio Vijfheerenlanden. Deze laagdrempelige netwerkochtenden zijn gratis te bezoeken voor (startende) ondernemers. Enkele keren per jaar organiseren beide netwerken een gezamenlijke Open Coffee op een bijzondere locatie. De agenda ziet er als volgt uit:

09.00 – Inloop en Netwerken
09.35 – Welkom – Wat gaan we doen?
09.40 – Gastheer Ton den Breejen, vestigingsdirecteur: Het Da Vinci College
09.50 – Wat zijn volgens Da Vinci Bedrijfskunde belangrijke ondernemende kwaliteiten, door Hans van der Meer. Welke behoeften hebben zij?
10.10 – Hoe kunnen onderwijs en bedrijfsleven nog meer voor elkaar betekenen?
11.00 – Netwerken
11.30 – Voor de liefhebbers is er misschien nog ruimte voor een korte rondleiding
12.00 – Einde van de bijeenkomst

Aanmelden

Geïnteresseerde ondernemers voor de bijeenkomst kunnen zich aanmelden via Eventbrite.

Comments are Disabled