23 Oktober, Kladenberg Slagerijen, Gezamenlijke Open Coffee

Op dinsdag 23 oktober organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Gorinchem een netwerkochtend voor ondernemers bij Kaldenberg Slagerijen in Vuren. Naast het netwerken zullen de aanwezigen ook een rondleiding krijgen door de slagerij. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk, want er is maar plaats voor 60 ondernemers! Inloop is vanaf 9 uur, om 10u start het programma.

Duurzaam ondernemen in het slagersvak!

Het thema van de gezamenlijke netwerkochtend is: ‘Duurzaam ondernemen in het slagersvak’. Joop Kaldenberg, directeur-eigenaar van Kaldenberg, zal zijn visie geven op dit thema en in gesprek gaan met de ondernemers. Ligt het eten van vlees onder vuur en welke trends spelen er in de maatschappij? Hoe gaat een slagerij hiermee om. Het beloofd een interessante bijeenkomst te worden.

Datum: dinsdag 23 oktober
Tijd: 09:00 tot 11:00
Kosten: GRATIS, koffie wordt aangeboden door Kaldenberg!

Adres: Gaanweg 1 A, 4214 KA Vuren (Google Maps)
Parkeren: Gratis, voldoende plekken voor de deur

Gezamenlijke netwerkbijeenkomst

Iedere maand is er een Open Coffee bijeenkomst in Gorinchem en in de regio Vijfheerenlanden. Deze laagdrempelige netwerkochtenden zijn gratis te bezoeken voor (startende) ondernemers. Enkele keren per jaar organiseren beide netwerken een gezamenlijke Open Coffee op een bijzondere locatie. De agenda ziet er als volgt uit:

09:00 uur – Ontvangst met koffie
10:00 uur – Welkomstwoord & rondleiding door dhr. J. Kaldenberg, directeur-eigenaar
10:50 uur – Onder het genot van een kop koffie netwerken
11:45 uur – Einde netwerkochtend

Aanmelden

Geïnteresseerde ondernemers voor de bijeenkomst op 23 oktober kunnen zich aanmelden via Eventbrite. Er is maar plaats voor 60 ondernemers in de slagerij, dus aanmelden is verplicht!

Comments are Disabled