Posts in Category: Agenda

21 December, Cochius’ Keuken, Leerdam

Op 21 december is het weer tijd voor onze kerstbijeenkomst! Dit keer zijn we te gast bij Cochius’ Keuken in Leerdam. De laatste keer dat we bij deze locatie zijn geweest was in 2015, dus het wordt weer eens tijd dat we van die heerlijke vers gemaakte appeltaart te gaan genieten. Cochius’ Keuken is het restaurant in het glasmuseum van Leerdam (niet in de glasblazerij!). Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden!

30 November, De Schildkamp, Asperen

De Schildkamp is een Buitengewoon bijzondere locatie in onze regio. Dit is een ideale zakelijke locatie voor vergaderingen en meetings. Wij zijn te gast in het Grand Café om daar met elkaar te netwerken. Kom dus op 30 november netwerken bij De Schildkamp! Als je wilt pitchen dan is dat geen enkel probleem!

23 Oktober, Kladenberg Slagerijen, Gezamenlijke Open Coffee

Op dinsdag 23 oktober organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Gorinchem een netwerkochtend voor ondernemers bij Kaldenberg Slagerijen in Vuren. Naast het netwerken zullen de aanwezigen ook een rondleiding krijgen door de slagerij. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk, want er is maar plaats voor 60 ondernemers! Inloop is vanaf 9 uur, om 10u start het programma.

28 September, Flexplek Leerdam

De Open Coffee Vijfheerenlanden is op 28 september te gast bij Flexplek Leerdam. Veel kleine ondernemers werken vanuit huis, maar soms is het ook fijn om te kunnen sparren met andere ondernemers. Of te vergaderen met een klant en een workshop te houden. Bij FlexplekLeerdam.nl is het allemaal mogelijk. Enkele maanden geleden zijn de deuren geopend. Heb je zin om te komen netwerken? Meld je dan aan!

17 Augustus, Mariënwaerdt, Beesd

Ook deze zomer is de Open Coffee te gast bij de Landgoed Fair in Beesd op Landgoed Mariënwaerdt! Naar deze netwerkochtend komen altijd veel ondernemers! Kom dus netwerken met andere ondernemers op dit prachtige landgoed. We hebben onze eigen ruimte ‘De Jachtkamer’. Het beloofd een verrassende Open Coffee te worden! Kom langs en loop na de Open Coffee een rondje over de fair!

Geniet van de zomervakantie!

Beste netwerker! De open coffee is in juli op vakantie. Geniet van je vakantie!

De volgende Open Coffee zal zijn op 11 augustus in Beesd! Aanmelden kan binnenkort

29 Juni, Zomerborrel, Hotel aan de Linge, Kedichem

Helaas waren er te weinig aanmeldingen om de BBQ door te laten gaan. We willen echter niet onze zomerbijeenkomst annuleren, maar hebben afgelopen dagen gezocht naar een alternatief. We zijn op 29 juni van 16u tot 18u welkom bij Hotel aan de Linge om te borrelen met een hapje en te genieten van de zon en het uitzicht over de Linge. Dit hotel is compleet vernieuwd en het is een perfecte plek om de vrijdagmiddagborrel te houden!

[GEANNULEERD] 29 Juni, Netwerk Barbecue, Wei en Jij Coaching

Beste bezoekers van de OCVHL, helaas moeten wij de OC BBQ afgelasten. De tijd die wij nodig hadden om een kwalitatief goed evenement neer te zetten, namelijk een gezamenlijk event met een andere Netwerkgroep, is helaas te kort om het gewenste aantal bezoeker te hebben om de kosten dekkend te krijgen.

We hopen op een ander moment opnieuw een nieuw en aansprekend netwerk bijeenkomst te organiseren om de OCVHL bezoekers te blijven inspireren.
Wat de geplande datum betreft laten we spoedig wegen hoe de invulling zal zijn.

25 Mei, Het Franse Hof, Lexmond

Ondernemer uit de Vijfheerenlanden moeten naast werken ook regelmatig vergaderen en brainstormen. Op een unieke locatie in Lexmond is Het Franse Hof te vinden, waar dit allemaal mogelijk is. Op 25 mei houden wij onze Open Coffee bijeenkomst om kennis te maken met deze locatie! Bij mooi weer kunnen we heerlijk in de tuin netwerken. Ben je erbij? Meld je hieronder aan!

23 Maart, Starbucks, Meerkerk

Bij netwerken hoort goede koffie en waar kun je die nu beter krijgen dan bij de grootste koffieketen ter wereld! Op 23 maart zijn we te gast bij de Starbucks in Meerkerk. Alle ondernemers uit de regio Vijfheerenlanden zijn dan ook welkom om te komen netwerken onder het genot van heerlijke koffie! Wil je een korte pitch geven, dan is dat mogelijk.