Posts in Category: Agenda

21 Juni, DJS Hekwerken, Gezamenlijke Open Coffee

Op vrijdag 21 juni organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G een netwerkochtend voor ondernemers bij het DJS Hekwerken in Vuren. Sinds 1995 ontwerpt, maakt en plaatst DJS Hekwerken de mooiste inrijpoorten. We gaan zien hoe ambachtelijk werk en elektronische innovaties samen komen. Meld je aan via EventBrite, zodat we weten dat je erbij bent! Inloop is vanaf 9 uur. Ben je er bij?

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 09:00 tot 12:00
Kosten: GRATIS.

Adres: Hooglandseweg 2, Vuren
Parkeren: Gratis, voldoende plekken voor de deur

Programma
Aanstaande vrijdag is de Open Coffee bij DJS Hekwerken in Vuren. Het aantal aanmeldingen zit al boven de 30! Hierbij het programma:
09.00 – 09.15: Ontvangst met koffie in Experience Center
09.15 – 09.20: Welkomstwoord en mededelingen
09.20 – 09.45: Presentatie door Johan de Jong, eigenaar DJS Hekwerken
09.45 – 10.15: Rondleiding
10.15 – 11.00: Netwerken

Over DJS Hekwerken

Iedere stijlvolle woning verdient een inrijpoort van DJS Hekwerken. In de werkplaats van ons Experience Center in Vuren maken wij stijlvolle poorten met moderne toegangstechnieken. Ambachtelijk werk en elektronische innovaties komen samen in toegangspoorten en hekwerken in allerlei verschillende stijlen: van modern met strakke lijnen, klassiek met rondingen en versieringen, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot geavanceerd.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden via EventBrite en laat via het Facebook Event ook weten dat je komt!

24 Mei, Het Franse Hof, Lexmond

Ondernemer uit de Vijfheerenlanden moeten naast werken ook regelmatig vergaderen en brainstormen. Op een unieke locatie in Lexmond is Het Franse Hof te vinden, waar dit allemaal mogelijk is. Op 24 mei houden wij onze Open Coffee bijeenkomst om kennis te maken met deze locatie! Bij mooi weer kunnen we heerlijk in de tuin netwerken. Ben je erbij? Meld je hieronder aan!

Gezamenlijke Open Coffee – 18 april – Gorinchem

Donderdagmorgen 18 april zijn de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G en Vijfheerenlanden, te gast bij de Rabobank. Naast veel ruimte om te netwerken zijn er ook inleiders met interessante informatie over ondernemers vraagstukken.

29 Maart, Starbucks, Meerkerk

Bij netwerken hoort goede koffie en waar kun je die nu beter krijgen dan bij de grootste koffieketen ter wereld! Op 29 maart zijn we te gast bij de Starbucks in Meerkerk. Alle ondernemers uit de regio Vijfheerenlanden zijn dan ook welkom om te komen netwerken onder het genot van heerlijke koffie!

15 Februari, Da Vinci College, Gezamenlijke Open Coffee

Op vrijdag 15 februari organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Ondernemers Netwerk OC-G een netwerkochtend voor ondernemers bij het Da Vinci Collega in Gorinchem. Het Da Vinci College werkt veel samen met ondernemers. Docenten en studenten willen op allerlei manieren graag en nog meer samenwerken met organisaties en ondernemingen. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk. Inloop is vanaf 9 uur. Ben je er bij?

25 Januari, Het oude Posthuys, Leerdam

Ditmaal zijn wij te gast bij de gasterij Het oude Posthuys in Leerdam. Een erg gezellig restaurant met een sfeervolle en inspirerende uitstraling. Ook dit keer kunnen er weer een aantal mensen een pitch houden. Lijkt je dit leuk om een keer te doen? Stuur ons dan een mailtje!

Datum: 25 januari 2019
Tijd: 9:00 tot 11:00
Kosten: GRATIS (Je betaalt alleen je eigen consumpties!)

21 December, Cochius’ Keuken, Leerdam

Op 21 december is het weer tijd voor onze kerstbijeenkomst! Dit keer zijn we te gast bij Cochius’ Keuken in Leerdam. De laatste keer dat we bij deze locatie zijn geweest was in 2015, dus het wordt weer eens tijd dat we van die heerlijke vers gemaakte appeltaart te gaan genieten. Cochius’ Keuken is het restaurant in het glasmuseum van Leerdam (niet in de glasblazerij!). Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden!

30 November, De Schildkamp, Asperen

De Schildkamp is een Buitengewoon bijzondere locatie in onze regio. Dit is een ideale zakelijke locatie voor vergaderingen en meetings. Wij zijn te gast in het Grand Café om daar met elkaar te netwerken. Kom dus op 30 november netwerken bij De Schildkamp! Als je wilt pitchen dan is dat geen enkel probleem!

23 Oktober, Kladenberg Slagerijen, Gezamenlijke Open Coffee

Op dinsdag 23 oktober organiseren Open Coffee Vijfheerenlanden en Gorinchem een netwerkochtend voor ondernemers bij Kaldenberg Slagerijen in Vuren. Naast het netwerken zullen de aanwezigen ook een rondleiding krijgen door de slagerij. Vooraf registeren via de Eventbrite is noodzakelijk, want er is maar plaats voor 60 ondernemers! Inloop is vanaf 9 uur, om 10u start het programma.

28 September, Flexplek Leerdam

De Open Coffee Vijfheerenlanden is op 28 september te gast bij Flexplek Leerdam. Veel kleine ondernemers werken vanuit huis, maar soms is het ook fijn om te kunnen sparren met andere ondernemers. Of te vergaderen met een klant en een workshop te houden. Bij FlexplekLeerdam.nl is het allemaal mogelijk. Enkele maanden geleden zijn de deuren geopend. Heb je zin om te komen netwerken? Meld je dan aan!